SL goes fyrishov!

Idag åkte Jag och Fredrik buss, det regnade ute vilket inte är speciellt ovanligt här Sverige. Men det som kanske inte är så vanligt är att det också regnade i bussen?
Nej det var inte den nya modellen, "Cab SL-Biogasbuss 11 HD-Ready" utan en hederlig röd jävel med 57 passagerare utan handikapp-plats!

image23

Frågan är vad SL gör med pengarna dem får in sedan de höjt priserna till det åtta dubbla, men det fortfarande är samma jävla skitbussar där knappt plingan funkar, få trycka på 36 plingor även fast de bara finns typ 10 och sedan skrika till busschaffören att han ska stanna, eftersom han tydligen inte fattade att man skulle av när man väl hittat en fungerande jävla pling fan.

Visst finns det ett få antal bussar som fungerar bra, det är typ 3 av 3000 enligt våra beräkningar som är gjorda på ingen fakta alls.

Alla dessa jävla gånger bussen stannar framför skolorna och inte öppnar bakdörren utan låter 480 pers gå i snigeltakt in i bussan, så ingen ska planka! Bra förtroende ni har för oss resenärer! ( Och ni har problem med att bussarna är försenade, vad tror ni det beror på? )

Kommentarer
Postat av: Dennis

Men hon var väl ändå bättre än de där tre tjejerna som gick vidare?

2008-02-24 @ 00:29:15
URL: http://metrobloggen.se/tonarsskalle
Postat av: Jag

hihi, det är det =)

2008-02-24 @ 00:30:54
URL: http://www,metrobloggen.se/emmsan
Postat av: Prescilia

haha, du är så bra :D

2008-07-28 @ 02:20:55
URL: http://prescilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0